Hoelang doe je dit al?
   Sinds 2015 heb ik officieel een eigen bedrijf in fotografie.

   Wat heb je gestudeerd?
   Ik heb HBO Communicatie gestudeerd (en afgerond ;)). Daarnaast heb ik een fotografieopleiding gevolgd bij Stichting Statief in Utrecht. Maar hoe cliché ook: van ervaring leer je écht het meest.

   Is fotografie je fulltime baan?
   Naast fotograaf ben ik ook freelance tekstschrijver en vormgever.

   Waarom fotografeer je analoog?
   Het dwingt me om een beperkt aantal beelden te schieten. Dit laat me meer stilstaan bij het moment, en helpt me meer oog te hebben voor detail. In een digitale wereld als deze is het verfrissend om niet gelijk resultaat te zien. Ik geniet van het proces van fotorolletjes opsturen en het wachten op de uiteindelijke beelden. Daarbij ben ik verliefd op de kleuren van analoge foto’s. Soms lijkt het wel geschilderd, zo mooi. Met een digitale camera krijg je dat niet voor elkaar, hoe je het ook bewerkt. Voor jou als klant zitten er geen nadelige gevolgen aan mijn liefde voor analoge fotografie. Je krijgt de foto’s gewoon digitaal opgestuurd.

   Hoe omschrijf je je stijl?
   Je kunt van mij lichte, warme en liefdevolle foto’s verwachten. Achtergronden houd ik het liefst zo eenvoudig mogelijk: het draait om jullie. Tijdens een shoot geef ik tussendoor aanwijzingen; niet om het geposeerd te doen lijken, maar juist om die pareltjes van beelden te creëren.

   Waarom staan er niet meer foto’s op je website?
   Op mijn website plaats ik alleen shoots die ik analoog gefotografeerd heb. Dat doe ik omdat ik daar verder in wil groeien en klanten wil aantrekken die ook verliefd zijn op analoge beelden. Er zijn tientallen shoots die ik digitaal gefotografeerd heb, prachtig zijn, maar dus niet op mijn website staan. Ik werk aan nieuw materiaal, en hoop snel meer te laten zien. Check overigens ook mijn Facebook en Instagram, daar vind je meer foto’s.

   Meer weten over mij als persoon? Lees meer bij about.